Herrlin Plattsättning AB grundades år 2000 av Patric Herrlin som har arbetat med plattsättning sedan 1993 och har mer än 25 års erfarenhet av byggbranschen.

Med lång branscherfarenhet i ryggen lotsar vi tryggt våra kunder genom hela arbetet. Vi har ett bra samarbete med duktiga underentre-prenörer inom el, VVS m.m. och åtar oss med fördel totalentreprenader där vi tar hand om hela badrumsrenoveringen – från att riva ut det gamla till att bygga upp, kakla och inreda det nya.

Vi är PER-certifierad för tätskiktsarbeten i våtrum och arbetar med material av hög kvalitet från ledande tillverkare. Besök gärna våra leverantörers hemsidor för mer produkt-information och inspiration – klicka på länkar för att läsa mer om leverantörerna.

Goda kundrelationer och noggrant utförda arbeten är A och O för Herrlin Plattsättning AB. Under våra år i branschen har vi fått många nöjda kunder som återkommande anlitar oss, både privatpersoner och företag. Bland våra större kunder kan nämnas Barnö & Andersson Byggservice, BRA Bygg och 4D Bygg